OVER DIGI2L

Digi2L stelt als doel: Om digitale oplossingen te bieden voor zakelijke en particuliere omgevingen. Met uitgebreide kennis en ervaring van beveiligingssystemen, WiFi technologie en computernetwerken biedt Digi2L de beste technische dienstverlening en probleemoplossing door een schaalbare aanpak van elke technische uitdaging. Digi2L is gespecialiseerd in installatie, dienstverlening en consultatie voor zijn klanten.

 

Visie en Waarden: Dankzij jaren van technische ervaring in management en ondersteuning van IT projecten, bezit ons bedrijf de kennis om de beste technische oplossingen te bieden die onze klant nodig heeft. Geüpdatet door elke innovatie op het vlak van WiFi, computernetwerken en beveiliging, kunnen we onze klanten ruim voorzien van een professionele klantenservice. Digi2L draagt excellente dienstverlening hoog in het vaandel, als belangrijkste waarde.

 

Werkgebieden: Het bouwen van Wifi-, beveiligings- en computernetwerken voor organisaties, dienstverlening en privé, gebaseerd op de benodigdheden van klanten. Het persoonlijk beantwoorden aan de noden van elke klant en de klant een alomvattende oplossing bieden voor al zijn benodigdheden, zowel privé als zakelijk.