WiFi

WIFI VOOR BEDRIJVEN | HORECA | DETAILHANDEL | THUIS

De aanwezigheid van een betrouwbaar en veilig WiFi-netwerk is onmisbaar geworden, niet alleen op kantoor, restaurant of thuis. Zonder WiFi is vakantie op de camping, appartement of in een hotel minder aantrekkelijk.

Digi2L is zeer ervaren in het aanleggen van WiFi, WiFi site surveys, WiFi probleemoplossing, netwerkdesign, 24/7 WiFi beheer en advies. 

Digi2L biedt een professionele WiFi-oplossing op maat. Samen met u wordt gezocht naar de meest geschikte toepassing voor uw WiFi-situatie.

Digi2L WiFi-Retail

DETAILHANDEL-WIFI

Door het aanbieden van een WiFi-netwerk in uw winkel, kunt u de winkelervaring van de klant verhogen naar een nieuw niveau. Bij Digi2L kunnen we een professioneel draadloos netwerk ontwerpen met een eigen Hotspotpagina, zodat uw klanten veilig en makkelijk toegang tot het internet kunnen krijgen.

Digi2L WiFi Horeca

HORECA-WIFI

Het aanbieden van een goede WiFi aan horecabezoekers is van groot belang voor uw onderneming. Daarnaast wordt WiFi meer en meer gebruikt door kassa- of POS-systemen. Voor optimale werking moeten deze goed geïntegreerd worden. Bij Digi2L kunnen we voor u een profesioneel draadloos netwerk ontwerpen zodat uw medewerkers en bezoekers kunnen genieten van betrouwbare en veilige WiFi.

HOTELS-WIFI

WiFi is een uitstekende tool om de klanttevredenheid te verhogen. Op elk toestel en op elk moment WiFi-toegang hebben is een belangrijk criterium geworden voor het selecteren van een hotel. Alleen een netwerk in de centrale hal of in het restaurant is niet meer voldoende. Digi2L zorgt ervoor dat uw hotelgasten gebruik kunnen maken van een betrouwbaar WiFi netwerk van hoge kwaliteit.

Digi2L WiFi Office

BEDRIJVEN-WIFI

Dankzij een WiFi netwerk kunnen we nóg flexibeler werken. Voor bezoekers van uw locatie wilt u wellicht een WiFi-netwerk waarmee uw gasten verbinden kunnen maken met internet, maar geen toegang hebben tot uw interne WiFi-netwerk. Beide draadloze kantoornetwerken moeten betrouwbaar, snel en eenvoudig te beheren zijn. Digi2L heeft ruime ervaring met het aanleggen en beheren van WiFi-netwerken voor bedrijven.

WiFi TROUBLESHOOTING (PROBLEEMOPLOSSING)

Zowel thuis als op kantoor blijft een gebrekkig WiFi-signaal een geweldige bron van irritatie. Er zijn diverse zaken die storing kunnen veroorzaken in een WiFi signaal:

  • Metalen

  • Storing van andere draadloze apparatuur (WiFi, bluetooth)

  • Beveiligingsinstallaties, cameras, bewegingssensoren.

  • Muren met gewapend beton.

  • Magnetrons

SPECIALE MEETAPPARATUUR

  • Voor de beste WiFi probleemoplossing maken we bij Digi2L gebruik van Chanalyzer.

WiFi SITE SURVEYS

Als u een nieuw WiFi-netwerk wil implementeren is een WiFi Site Survey van groot belang.

Wireless Site Survey zorgt voor een goed beeld van uw WiFi netwerk alsook inzicht in de benodigde dekking en capaciteit van het toekomstige WiFi-netwerk.

Bij Digi2L wordt de Site Survey uitgevoerd door een WiFi engineer.

WiFi SITE SURVEY'S GARANDEREN EEN PERFECTE DEKKING EN CAPACITEIT:

Digi2L Sitesurvey
WiFi Logos